top of page

Ανάπτυξη κειμένου

για τις υπηρεσίες, την ειδικότητα και σε τι ξεχωρίζεις.

Προσθήκη φωτογραφίας

Διάγνωση Ορθοπαιδικών Παθήσεων

Στο ορθοπαιδικό ιατρείο επί της οδού 25ης Μαρτίου 4 στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, το οποίο λειτουργεί αδιάκοπα από το 1999, αντιμετωπίζεται ένα ευρύ φάσμα ορθοπεδικών παθήσεων είτε αυτό λέγεται κάταγμα, είτε χρόνια νόσος, είτε όγκος μυοσκελετικού.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται τα παρακάτω:

  • αρθρίτιδες ισχίου και γόνατος 

  • ρήξεις μηνίσκων

  • αυχεναλγίες

  • οσφυαλγίες 

  • μυϊκές θλάσεις

  • τενοντίτιδες

  • σύνδρομα παγίδευσης νεύρων (π.χ. σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα)

  • καλοήθεις και κακοήθεις πρωτοπαθείς όγκοι

  • μεταστατικοί όγκοι

 

Υπάρχει επίσης μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης που ταλαιπωρεί γυναίκες και άντρες.

 

 Η διάγνωση διενεργείται σε συνδυασμό της κλινικής εξέτασης και του υπερηχογραφήματος, καθώς επίσης και της σύστασης και εκτέλεσης άλλων εξετάσεων εκτός ιατρείου, όπως αιματολογικές εξετάσεις, ακτινογραφίες, αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες.

 

Η επίσκεψη διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Θα ζητηθούν πληροφορίες σχετικές με το πρόβλημα που σας απασχολεί και θα ακολουθήσει η κλινική εξέταση. Είναι πάντα καλό να έχετε μαζί σας εξετάσεις σχετικές με το πρόβλημα, ακόμη κι αν είναι παρελθόντων ετών.

Συντηρητική Θεραπεία

Μολονότι η χειρουργική εμπειρία είναι πολύ μεγάλη, πρωτεύον είναι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά σας, εφόσον είναι εφικτό, χωρίς χειρουργείο με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής, φυσικοθεραπείας και νέων ελάχιστα επεμβατικών μεθόδων θεραπείας στο χώρο του ιατρείου.

Επεμβατική Θεραπεία

Η χειρουργική επέμβαση θα προταθεί μόνο όταν δεν υπάρχει δυνατότητα συντηρητικής αντιμετώπισης και μόνο με την συγκατάθεση του ασθενούς. Σ' αυτή την περίπτωση θα αναλυθούν οι διάφορες μέθοδοι χειρουργικής αντιμετώπισης, αφού εξηγήσετε τις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες και από κοινού θα ληφθεί η ορθότερη απόφαση.

 

Η χειρουργική επέμβαση θα λάβει χώρα σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια, τα οποία έχουν ελεγχθεί για τα υψηλά στάνταρ ασφάλειας και ποιότητας από τον ιατρό, καθώς επίσης προσφέρουν τεχνολογίες αιχμής και προσωπικό με υψηλή εξειδίκευση.

 

Οποιαδήποτε κι αν είναι η ακολουθούμενη θεραπεία θα λάβετε την απαραίτητη παρακολούθηση από τον ιατρό και θα ελέγχεται το πρόβλημά σας μέχρι την πλήρη ίαση.

Αναγεννητική Θεραπεία στην Ορθοπαιδική

Η αναγεννητική θεραπεία στην ορθοπαιδική έχει το σκοπό να διεγείρει τα φυσικά αποθέματα του οργανισμού στοχεύοντας στην αναγέννηση των ιστών είτε πρόκειται για το δέρμα, είτε για τους τένοντες, τους μυς ή και τα ίδια τα οστά και τις αρθρώσεις, προκειμένου να θεραπευτούν τραυματισμοί ή παθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του γήρατος.

 

Αυτού του είδους η ιατρική βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, αν λάβουμε υπόψη τη δυσκολία εύρεσης ιστών και οργάνων από άλλους δότες και το υψηλό ρίσκο απόρριψης αυτών.

 

Στα πλαίσια της αναγεννητικής θεραπείας στην ορθοπαιδική είναι πολλά τα επίπεδα της έρευνας. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά και στο μέλλον αναμένεται μείωση των χειρουργικών επεμβάσεων. Μεταξύ αυτών η "μηχανική" των ιστών, η χρήση φυσικών διεγερτών (κρουστικά ακουστικά κύματα, μαγνητικά πεδία, ηλεκτρικά ρεύματα κλπ) αλλά και χημικών διεγερτών (αναγεννητικοί παράγοντες), χρησιμοποιούνται ήδη στην κλινική πράξη.

Υπηρεσίες //

Epemvatiki
Sintiritiki
Anagennitiki

ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

 

Ανάπτυξη κειμένου

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΩΝ - ΘΛΑΣΕΩΝ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

 

Ανάπτυξη κειμένου

ΠΟΝΟΙ ΜΕΣΗΣ - ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Ανάπτυξη κειμένου

ΚΥΦΩΣΗ  - ΣΚΟΛΙΩΣΗ

Ανάπτυξη κειμενου

 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

Ανάπτυξη κειμένου

ΑΡΘΡΟΠΑΘΕΙΑ ΓΟΝΑΤΟΥ - ΧΟΝΔΡΟΠΑΘΕΙΑ - ΜΗΝΙΣΚΟΣ

 

Ανάπτυξη κειμένου

Άλλο...….

 

Ανάπτυξη κειμένου

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΧΕΡΙΩΝ

 

Ανάπτυξη κειμένου

- Αποκατάσταση Τενόντων

- Καρπιαίο Σύνδρομο

- Αρθροσκόπηση

- Φροντίδα Τραυματισμών

 

- Κατάγματα - Θλάσεις

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΔΙΩΝ

Ανάπτυξη κειμένου

- Πλατυποδία

- Ραιβοποδία

- Βλεσογονία

- Αρθριτικά

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

 

ΕΝΕΣΕΙΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ  (κλπ)

 

Ανάπτυξη κειμένου

ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Ανάπτυξη κειμένου

bottom of page